Általános szerződési feltételek/

Vásárlási feltételek

Az Általános Szolgáltatási Feltételek (ÁSZF) tartalmazzák a fogyasztó (megrendelő) és Szőke László Egyéni Vállalkozó (székhely: 6726 Szeged, Tiszavirág utca 27/A., adószám: 60343116-1-26), mint vállalkozás (Szolgáltató) által üzemeltetett weboldal használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket.

A Szolgáltató kéri, hogy a Megrendelő csak akkor vegye igénybe a szolgáltatásokat, amennyiben a vásárlási feltételek minden pontjával egyetért, és azokat kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

A Szolgáltató adatai:

A Szolgáltató neve: Szőke László

A Szolgáltató székhelye: 6726 Szeged, Tiszavirág utca 27/A.

A Szolgáltató telefon elérhetősége: +36/20/540-0770

A Szolgáltató elektronikus levelezési címe: info@onfejlesztoakademia.hu

A Szolgáltató adószáma: 60343116-1-26

A szerződés nyelve: magyar

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre:

A termékek online tanfolyamok, videók, pénzügyi,- és egyéb ismeretterjesztő anyagok. Ezen termékek megvásárolhatóak a weboldalon keresztül.

A honlapon található cikkek, képek és termékek bármilyen nemű másolása, átvétele, engedély nélküli megjelenítése a Szolgáltató írásbeli hozzájárulása nélkül szigorúan tilos!

Az árak a megrendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a termékek megrendelésekor az űrlap tetején lehet látni. Az árak bruttó árak, és az ÁFÁ – t tartalmazzák.

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot a korrekcióra, amennyiben az oldalon hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál. Ilyen esetben a hiba felismerése, illetve annak kiküszöbölése (módosítása) után a megrendelő azonnal tájékoztatást kap az új adatokról. A megrendelő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelését, vagy lehetősége van arra, hogy a megrendeléstől, a szerződéstől elálljon.

A termékekről a honlapon részletes leírás található, amelyekhez digitális forma tartozik, de a  termékek adatlapján megjelenített képek bizonyos esetekben csak illusztrációként szerepelnek és eltérhetnek a tényleges terméktől.

Amennyiben valamely termék akciós áron kerül a megvásárolható termékek közé, akkor a megrendelők tájékoztatást kapnak az akció időtartamáról.

Rendelés menete, fizetés:

A termék oldalán a megrendelő egy gombra kattintással érkezik a megrendelő oldalra, ahol láthatja a megrendelés összesítését, és lehetősége van megadni a megrendelés mennyiségét, adatait. Itt esetenként lehetősége van egy úgynevezett „pipálós” mezővel további terméket hozzáadni a megrendeléséhez. Ha a Megrendelő megfelelően leellenőrizte az űrlap tartalmát és a vásárolni kívánt termékeket, akkor lehet kattintani az űrlap alján található gombra.

Amennyiben a Megrendelő korábban már vásárolt a Szolgáltatónál, akkor érdemes ugyanazzal az e-mail címmel vásárolnia, így a vásárolt termékeihez azonos felhasználónevet és jelszót biztosít a rendszer.

Ezt követően az OTP Simple rendszerén keresztül van lehetősége bankkártyával kiegyenlíteni a szükséges összeget. (Jelenleg kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség.) Ehhez átirányításra kerül a biztonságos oldalra, amelyet az OTP Mobil Kft. üzemeltet.

A vásárlással a Megrendelő elfogadja, hogy Szőke László Egyéni Vállalkozó által info@onfejlesztoakademia.hu felhasználói adatbázisában tárolt személyes adatai átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár utca 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

A bankkártyás fizetésnél nincs várakozási idő, mert a sikeres fizetés után azonnal értesítő érkezik a teljesített rendelésről, amely alapján a megrendeléstől számítva 2 órán belül elérhető az online termék, átküldésre kerülnek a belépéshez szükséges adatok, és megtekinthetőek a megrendelt tananyagok.

Bankkártyás fizetésnél semmilyen egyéb költség nincs.

Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, a Szolgáltató fenntartja magának a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után a Megrendelő azonnal tájékoztatást kap az új adatokról. A Megrendelő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetősége van arra, hogy a megrendeléstől, azaz a szerződéstől elálljon.

Elállás/felmondás joga:

A megrendelő a szerződéstől 14 napon belül indokolás nélkül elállhat. Ha a szerződés teljesítése megkezdődött a megrendelő a felmondás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor a terméket átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget legkésőbb az elállást/felmondást követő 14 napon belül visszatéríteni.

A Megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban esetlegesen felmerülő költséget. A Megrendelőt egyéb költség nem terheli. Az értékesítést végző Szolgáltató azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított/visszaküldött termék nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet mellékletét képező, az elállási/felmondási jog gyakorlására vonatkozó formanyomtatvány szövege letölthető a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

Panaszkezelés:

Amennyiben a Megrendelő a rendelése kapcsán valamilyen problémát tapasztal, akkor haladéktalanul vegye fel a Szolgáltatóval a kapcsolatot az alábbi adatok megadásával:

Rendelési szám: …………………………………………………………

Panasz típusa és leírása: ………………………………………………

Megrendelő e-mail címe: ……………………………………………….

Egyéb rendelkezések:

A Szolgáltató és a Megrendelő a vitás ügyeiket lehetőleg békés úton rendezi, amennyiben ezen törekvésük 30 (harminc) naptári nap alatt nem vezet eredményre, úgy a jogvitájukra nézve az általános hatáskörű és illetékességű bíróság jár el.

Szőke László Egyéni Vállalkozó, mint Szolgáltató által kiadott online tananyagok tartalmazhatnak pénzügyekkel, befektetési termékekkel kapcsolatos információkat, azonban a bemutatott információk nem minősülnek befektetési tanácsadásnak, mert azok nem „személyre szabottak”. Vagyis nem alkalmasak arra, hogy megalapozott befektetési döntéseket hozzon bárki. Semmilyen cikk, tananyag, vagy tréning nem javasolja semmilyen értékpapír, portfolió, eszköz megvásárlását, eladását, vagy bármilyen nemű tranzakciót. A befektetés kockázattal jár, és az oldalnak nem célja a teljes kockázati skála részletes bemutatása.

Figyelem! Az oldalon és az online tananyagokban bemutatott számítások, adatok, kalkulátorok csak és kizárólag iránymutatásként szolgálnak. Minden számítás, adat, kalkuláció ellenőrzésére szükség van, ha ezek alapján a Megrendelő bármilyen döntést kíván hozni. A Megrendelő döntéseiért a Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal!